Spelregels - Pumps and Parts

|     Contact: +31 (0)85-1122699
NL / ENG
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

OVER ONS
Spelregels bij Pumps and Parts
Pumps and Parts biedt u de mogelijkheid om uw pompen, onderdelen en asafdichtingen zo snel mogelijk te vervangen door nieuwe versies hiervan. Wij helpen u bij uw zoektocht naar de juiste producten bij het probleem waar u tegenaan loopt. Er zijn daarom een aantal spelregels die wij verbinden aan de website.

Kijk rustig rond
Gemakkelijk op te volgen, maar toch erg belangrijk. Neem alle tijd om de juiste producten uit te zoeken en kijk alles goed na. Hierbij is het van belang dat u het oude typeplaatje van de te vervangen pomp erbij houdt. Zo weet u het beste welke pomp u moet hebben. Mocht u er dan niet uitkomen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bestel de producten
Als alles eenmaal rond is en u heeft uw producten uitgekozen, dan kunt u overgaan tot het bestellen van de producten. Hier vult u alle gevraagd gegevens in, met nadruk op de contactgegevens. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Het contact over de producten
Om u zo goed mogelijk bij te staan in de aankoop van een pomp, pomponderdeel of asafdichting nemen wij na de bestelling contact met u op om alles door te nemen. Eventuele foute bestellingen kunnen worden weggenomen en u hebt in één keer het product dat u ook daadwerkelijk nodig heeft.

Verzending en betaling
Nadat alles is bevestigd en goedgekeurd zal er een factuur komen welke moet worden voldaan. Hierna gaan wij over tot verzending van de producten.


Copyright © All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu