Pedrollo Pompen - Pumps and Parts

|     Contact: +31 (0)85-1122699
NL / ENG
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

POMPEN
De geschiedenis van Pedrollo Pompen heeft bewezen dat zij vele ervaring hebben met het produceren van pompen. De productie van pompsystemen doen zij al vanaf 1974. De Pedrollo Pompen zijn over het algemeen gemakkelijk in het gebruik, een kenmerk en selling-point van deze pompen. Pedrollo produceert pompen die voor ieder doeleinde geschikt zijn en in vele toepassingen kunnen worden ingezet.

Ons aanbod
Pumps and Parts levert u de verschillende bronpompen, aansluitkasten en putdeksels voor uw pompinstallatie. Bronpompen zijn erg van toepassing in de agrarische sector vanwege hun irrigatie functie. Echter worden deze pompen ook steeds vaker gebruikt in woningen om grondwater te pompen en te gebruiken in de woning.

Klik hier!Klik hier!Klik hier!


Klik hier!

Klik hier!


Klik hier!

Pedrollo Toebehoren
Pumps and Parts levert ook losse bijbehorende motoren en aansluitkasten voor uw installatie. Hieronder zijn deze te vinden en is meer informatie beschikbaar.

Klik hier!


Klik hier!

Pedrollo Alternatieven
Pumps and Parts kan op aanvraag ook andere pompen van Pedrollo leveren zoals hieronder afgebeeld. Klik hier om een overzicht te krijgen van alle mogelijkheden...

Klik hier!Klik hier!


Copyright © All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu