Grundfos CR of CRN Pompen - Pumps and Parts

|     Contact: +31 (0)85-1122699
NL / ENG
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

POMPEN
Deze verticale meertraps centrifugaalpomp kan worden gebruikt voor drukverhoging, drinkwater voorziening en andere industriële toepassingen. De pomp is gebouwd als een in-line meertraps centrifugaalpomp. Deze centrifugaalpomp is in werking efficiënt en zuinig en kan dus worden gebruikt in situaties waar moet worden bespaard op energieverbruik.

Doordat deze pomp een ingekorte waaier heeft, is het efficiënter dan een pomp met een volledige waaierdiameter. Het energieverbruik daalt. De pomp past zich aan een vast werkpunt aan, door het inkorten van de waaierdiameter.

Ons aanbod
De CR-serie is verkrijgbaar met de kop en de basis van de pomp van gietijzer. Alle natte onderdelen zijn van roestvaststaal (uitgevoerd in EN 1.4301)
De CRN-serie is verkrijgbaar met e kop en basis van de pomp van roestvrijstaal. Net als de CR-serie zijn ook alle natte onderdelen van roestvrijstaal (uitgevoerd in EN 1.4301).

Door te klikken op de CR of de CRN pompenserie komt u bij het menu waar u de technische data voor elke pomp kunt vinden.


Gietijzeren uitvoering

Roestvrijstalen uitvoering

Copyright © All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu